BICOM bioresonančna terapija za živali

Ste se kdaj vprašali, zakaj kljub izobilju in velikemu znanstvenemu napredku, vedno več ljudi in živali zboleva za alergijami in kroničnimi boleznimi? To je razlog, zakaj so razvili metodo, ki omogoča nov pristop k diagnostiki in terapiji.

Bicom bioresonančna metoda vključuje mnoge procese, vključno s homeopatijo, akupunkturo, Bachovimi cvetnimi esencami ter ostalimi naturopatskimi procesi znotraj empiričnega zdravljenja. V uporabi je že več kot 25 let v humani in več kot 10 let v veterinarski medicini.

Cilj Bicom bioresonančne metode je lajšati simptome in zdraviti bolezen brez škodljivih stranskih učinkov. Metoda nudi možnost prepoznati in terapirati skriti vzrok bolezni, ne le zdraviti posledic in simptomov.

Kaj je BICOM bioresonančna metoda?

Gre za diagnostični in terapevtski postopek, ki predstavlja nov pristop k medicini. Principe, ki stojijo za Bicom metodo, potrjujejo zadnje ugotovitve v biofiziki in kvantni fiziki, a so bili doslej neupoštevani s strani konvencionalne medicine.

V mnogih primerih je mogoče z uporabo BICOM naprave natančno določiti dejanski, vendar pogosto skriti vzrok bolezni.

Bicom bioresonančna metoda je nežna oblika terapije brez uporabe zdravil.

Stresni faktorji

Mnogo različnih stresorjev vpliva na naše živali: dodatki v hrani (konzervansi, ojačevalci okusa, barvila itd.), kemično obdelana voda za pitje, okoljski toksini, elektrosmog (živali so zanj še posebej občutljive), izpušni plini, uporaba zdravil itd. Skupek posameznih faktorjev je lahko prevelik zalogaj za nekatere živali, kar se odraža v motenem počutju, spremenjenem obnašanju in celo resnih fizičnih boleznih. Zanimivo je vedeti, da se pri živalih z enako klinično sliko, pogosto skrivajo popolnoma različni vzroki bolezni. Z uporabo običajnih diagnostičnih postopkov včasih žal ni mogoče identificirati individualnih vzrokov.

Kakorkoli, kadar so stresorji preveč številčni in trajajo predolgo, lahko zmanjšajo sposobnost živali, da bi ohranjala lastno zdravje.

V splošnem velja, da imajo živali veliko sposobnost samozdravljenja. Imajo fenomenalen regulacijski mehanizem, ki jim vedno znova omogoča vzpostavitev notranjega ravnovesja. Vendar vseeno, kadar na žival deluje preveč stresnih faktorjev ali so le ti premočni in dolgotrajni, lahko to vodi do oviranja ali celo blokade regulacijskih mehanizmov in s tem procesov samozdravljenja.

Velik napredek v tehnologiji je pripeljal do nekoč nepredstavljivega vsakdanjega razvoja

Dandanes lahko sprejemamo slike preko ekranov in se pogovarjamo z ljudmi, ki so tisoče kilometrov oddaljeni od nas. Prav tako vidimo hiter tehnološki napredek na drugih področjih. Raziskave na področju biofizike in kvantne fizike so odprle nepredstavljive možnosti. Ravno te raziskave nam pomagajo razložiti princip delovanja bioresonančne metode.

Stresni faktorji, odkriti pri testiranju, se odpravljajo z uporabo primernih frekvenčnih vzorcev

Diagnoza/Testiranje
S posebnim, nebolečim testnim postopkom po principu Bicom metode, odkrivam različne intolerance, alergije, šibkost posameznih organov, negativne vplive toksičnih substanc na živalsko telo itd. Navadno so skriti vzroki težav odkriti zelo hitro.

Terapija
V večini primerov sestavim individualen plan terapij in dogovorimo se o možnih dopolnilnih ukrepih.

Tekom terapije z Bicom napravo so elektrode nameščene na žival, ki lahko sproščeno stoji, sedi ali leži. Sama terapija traja navadno okoli 30 min, celoten obisk pa 40 min do eno uro. Terapija je popolnoma neboleča.

Cilj terapije je zmanjšati vzroke bolezni in spodbuditi komunikacijo med celicami v telesu.

Število potrebnih terapij je zelo različno. Odvisno je od števila obremenilnih faktorjev, starosti živali, sposobnosti telesa za samozdravljenje, sodelovanja lastnika in izbranega terapevtskega pristopa. Poleg tega je pomembno, koliko časa težave že trajajo, koliko drugih težav še ima žival, ali je morda prej prejemala zdravila itd.