Moja zgodba

Sem Klavdija Tomažič, doktorica veterinarske medicine. Po končani fakulteti sem izkušnje v veterini pridobila z volontiranjem v lokalni veterinarski ambulanti in na Kliniki za kirurgijo in male živali na Veterinarski fakulteti.

Leta 2016 sem zaključila 6 mesečno »online« izobraževanje na britanski šoli Acousound International School Of Holistic Therapies, sedaj pa se redno izobražujem na Inštitutu za bioresonanco in regulativno medicino.

Ideja o bioresonanci za živali

Z bioresonanco sem se prvič srečala, ko je moj mlajši brat trpel za hudo obliko alergije. Zdravniki so mu odstranili žrelnico, ki je delno izboljšala stanje. Starši so se odločili za terapijo z bioresonanco in rezultati so bili izjemni. Otrokova kakovost življenja se je drastično izboljšala. Sedaj lahko uživa večino vrst hrane in se giblje na prostem, ne da bi ga ponoči dušilo.

Največjo vlogo pri moji odločitvi je imel naš kuža AS. Že kot mladiču so postavili diagnozo atopični dermatitis (alergija na hrano, pršice in bolšjo slino). Menjali smo hrano za hrano, redno čistili sluhovode a kuža je vseeno večkrat letno dobil vnetje ušes in prejemal antibiotike.

Za terapije z bioresonanco sem se odločila tudi sama in bila presenečena nad rezultatom.

Vračala sem se iz svoje zadnje bioresonančne terapije in razmišljala, kakšna škoda je, da se ta naravna metoda terapije alergij v Sloveniji ne uporablja tudi za živali. O tem sem se motila. Peščica veterinarjev jo je takrat že uporabljala v svoji praksi in pridružila sem se jim tudi jaz.