Pogosto marsikatero stanje živali ali človeka pripišemo starosti. “EMŠO je kriv.” Spodnja zgodba pripoveduje o tem, kako lahko izboljšamo počutje tudi pri starejših živalih.

 

“Kiara ima skoraj petnajst let in je zdravo preživela vsa ta leta. Starost pa prinese svoje in zimski čas je tudi zanjo bil kar naporen.

V zadnjem času so jo začela tudi srbeti ušeska. Ker ni bila čisto prava, smo poiskali bioresonančno terapevtko, ki je Kiaro dvakrat delala na daljavo. Že po prvi terapiji je bila bolj živahna in hkrati umirjena. Simpatično jo je bilo videti, ko je spet postala naša stara kužica in kako močno je spet zvenelo njeno lajanje. Dvignila se ji je energija, spet je bila bolj igriva in dobila apetit. Razveselila nas je s starimi triki in hudomušnostmi, na katere smo v zadnjem letu že pozabili, da jih pozna. Presenečeni smo bili, kako hitro in močno deluje terapija na kužka in bi jo priporočili vsakemu, če se sooča s kakšnimi težavami pri svojem pasjem prijatelju, da se naroči vsaj na testiranje in preveri, kaj kužku ne odgovarja in mu tako pomaga. Pa tudi sebi. Ni lepšega, kot videti srečnega in zadovoljnega kužka. To se potem širi in osrečuje vse.”

A.