Predstavljam vam eno leto staro psičko. Lastnica mi je ob prvem obisku povedala, da se njena psička praska vse do krvi, ima pordelo kožo na gobčku in po prsih. Povedala je tudi, da ji jemanje kortikosteroidnih zdravil stanje umiri, ko pa ji jih prenehajo dajati, se težave ponovijo.

Na bioresonančnem testiranju smo našli kar precej domnevnih alergij, obremenitev z bakterijami, glivicami itd. Po bioresonančni terapiji in podpori s probiotikom se ji je stanje močno izboljšalo, vendar ne še popolnoma. Še boljši rezultat smo dosegli s podporo čustvena stanja. Lastnica je psički dajala Bachove cvetne kapljice in sicer rožič in uleks. Prvi je za izboljšanje samozaupanja in drugi za povrnitev upanja, optimizma.

Da, res je. Tudi živali imajo čustva in ravno ta so zelo pogosto, tako kot pri ljudeh, eden glavnih vzrokov za nastanek bolezni. Dostikrat sicer ne moremo razumeti, kako naj bi žival kazala določena čustva, vendar tudi pri svojih bližnjih ne vemo vedno, kako se počutijo, četudi govorimo isti jezik ?